×

Επιστροφές Προϊόντων

Διαδικασία επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του δελτίου αποστολής(τιμολόγιο-απόδειξη). Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αν το προιον ήταν ελαττωματικό κατά την παραλαβή, ή δεν ευθύνεστε εσείς για την λάθος αποστολή, δεν επιβαρύνεσθε κανένα κόστος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβανετε και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.) στο μέτρο του δυνατού φυσικά (υπάρχουν περιπτώσεις που πρεπει να αποσυσκευαστεί για να ελεγχθει αν όντως υπάρχει ελάττωμα συνεπως σε αυτην την περιπτωση μπορείτε να το επιστρέψετε αποσυσκευασμένο)

Η επιστροφή οταν γινει με δικη μας χρεωσή,τοτε θα πρεπει το δεμα να παραδοθει με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ PORTA PORTA στον κωδικο μας 066429 (Σταμπουλης Θεοδωρος , 19ης Μαιου 139, τκ 66100, Δραμα,τηλ 2521039727) το τηλεφωνο για να τους ειδοποιησετε ειναι 8001183000 ή μπορείτε να το στείλετε απο το τοπικό ταχυδρομειο.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ COURRIER. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΜΕΓΕΘΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ COURRIER ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ. H ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ (Πχ απο λάθος αποστολή προιόντος, ελατωμματικό προιόν κτλ)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ Η ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ (οταν παραδιδουμε τα προιοντα στις κουριερ,σας αποστελουμε με email η sms την κουριερ ,το τηλεφωνο και τον αριθμο αποστολης για να παρακολουθητε την εξελιξη της παραγγελια σας )ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ,,,ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ!!

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να διστάσετε στα παρακάτω τηλεφωνα:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2521039727-6937160805 doukasdrama@yahoo.gr

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος