×

Τρόποι Αποστολής

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Η εταιρεία μας δεν προσδοκά κανένα κέρδος από το κόστος των μεταφορικών. Φροντίζει πάντοτε τα εμπορεύματα να ταξιδέψουν με ασφάλεια και με το χαμηλότερο δυνατο κόστος προς τελικό όφελος του πελάτη μας. Καλό θα είναι πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να υπαρχει τηλεφωνικη επαφη του πελατη με το καταστημα μας, για τον τελικο υπολογισμο του κοστους μεταφορας των προιοντων, ή μια επιβεβαιωση για τα προιοντα που ανηκουν στην κατηγορια δωρεαν μεταφορικων προς ολη την Ελλαδα(πολλα προιοντα μας ανεξαρτητως ποσου εχουν δωρεαν μεταφορικα προς ολη την Ελλαδα).

Μεταφορικά για προϊόντα ΕΩΣ και 20 Κιλά

Η αποστολή των προϊόντων έως 20 κιλά πραγματοποιείται με συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών courier ( ΕΛΤΑ PORTA PORTA, COMVOS EXPRESS)

Το κόστος αποστολής με ELTA COURIER διαμορφώνεται ως εξής :
- 0 έως 3 κιλά --> 4.60 ΕΥΡΩ
- 3,1 έως 7 κιλά --> 6.82 ΕΥΡΩ
- 7,1 έως 13 κιλά --> 13.02 ΕΥΡΩ
- 13,1 έως 20 κιλά --> 18.60 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΑ ΚΙΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ Ή ΒΑΣΕΙ ΒΑΡΟΥΣ Ή ΒΑΣΕΙ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.


Το κόστος αποστολής με Comvos Express διαμορφώνεται ως εξής :
-Αποστολές προς χερσαία Ελλάδα έως 10 κιλά  --> 4.96 €
-Αποστολές προς χερσαία Ελλάδα έως 20 κιλά --> 7.50 €
-Αποστολές προς νησιωτική Ελλάδα έως 10 κιλά --> 10.00€
-Αποστολές προς νησιωτική Ελλάδα έως 20 κιλά --> 12.50€

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΑ ΚΙΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ Ή ΒΑΣΕΙ ΒΑΡΟΥΣ Ή ΒΑΣΕΙ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

Μεταφορικά για προϊόντα παραπάνω από 20 Κιλά

Για προϊόντα που ξεπερνούν τα 20 κιλά το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή του τρόπου αποστολής ( courier ή μεταφορική) από τον πελάτη!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών( ΕΛΤΑ PORTA PORTA-COMVOS EXPRESS), από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ και διαμορφώνονται αναλόγως για τις παραδόσεις εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας ταχυμεταφορών. Εν γένει η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει εντός της επόμενης εργάσιμης από την παραλαβή της αποστολής για τις περιοχές του δικτύου της.

Oι υπόλοιπες κατηγορίες δεμάτων αποστελονται με μεταφορικη εταιρεια.

Αν η παραγγελία γίνει από τελικό καταναλωτή, μετά την παράδοσή του στον παραγγέλλοντα, τον κίνδυνο για την τυχαία καταστροφή, απώλεια ή χειροτέρευσή του, την φέρει ο παραγγέλλων. Στις εταιρείες η αποστολή γίνεται χωρίς ασφάλιση του εμπορεύματος, με ευθύνη του παραλήπτη.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος