×

Η επιχείρηση

Στο κατάστημα μας χονδρικής & λιανικής που βρίσκετε στο κέντρο της Δράμας (50 μέτρα από την πλατεία της πόλης) έχουμε πολύ μεγάλη γκάμα από σόμπες όλων των τύπων ενεργειακές τζακόσομπες, ξυλολέβητες, θερμάστρες μαντεμένιες, ξύλου, πετρελαίου, υγραερίου και ηλεκτρικές.

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για το νομό της Δράμας στις μοναδικές αυτορυθμιζόμενες και αυτοκαθαριζόμενες Ιταλικές σόμπες pellet RAVELLI.

Εκμεταλλευόμενοι την συνεργασία μας με όλες τις επώνυμες εταιρείες αξεσουάρ τζακιών, δεχόμαστε και παραγγελίες σε ειδικές διαστάσεις για καλύψεις (προστατευτικά) για κάθε τύπου τζάκι.

Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα λευκοσιδηρουργίας για τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον πτηνοτρόφο, συσκευές ( κουζινάκια και ψυγεία ) υγραερίου για οικιακή η επαγγελματική χρήση, μαγειρικά σκευή, εκκλησιαστικά είδη, χειροποίητα προϊόντα λαϊκής τέχνης.

Άριστη ποιότητα, χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση, τεχνική υποστήριξη ακόμη και μετά το πέρας της εγγύησης, φιλικό περιβάλλον είναι οι λέξεις κλειδιά που μας έχουν καθιερώσει ως το καλύτερο κατάστημα στην Βόρειο Ελλάδα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΟΙΚΟΥ ΘΕΡΜΑΣΤΡΩΝ pellet RAVELLI ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος