×

Όροι & Προϋποθέσεις

ΔΟΥΚΑΣ ΔΡΑΜΑ
19ης Μαϊου 139 ( πρώην Κέννεντυ )
Τ.Κ. 66100 Δράμα
Email: doukasdrama@yahoo.gr
Tηλέφωνο: 25210-39727

Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις Χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σας καλωσορίζουμε στην Ιστοσελίδα της επιχείρησης ΔΟΥΚΑΣ (www.doukasdrama.gr) Παρακαλούμε, προτού επισκεφθείτε ή χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα της Επιχείρησης μου, διαβάστε προσεχτικά τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Κάθε πρόσβαση από μέρους σας στο υλικό που θα βρείτε στην Ιστοσελίδα της Επιχείρησης και κάθε χρήση αυτού υπόκεινται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Εφόσον επιλέξετε να επισκεφθείτε ή να κάνετε χρήση της Ιστοσελίδας μου, τεκμαίρεται ότι έχετε διαβάσει, ότι έχετε κατανοήσει και ότι είσαστε απολύτως σύμφωνοι με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης της συγκεκριμένης Ιστοσελίδας.

Πεδίο Xρήσης της Iστοσελίδας

Τα περιοχόμενα αλλα και η ιδια η ιστοσελιδα έχουμε φροντίσει να είναι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Το δίκαιο άλλων χωρών ενδέχεται να είναι διαφορετικό. Προσφορες προϊόντος ή υπηρεσίες μέσω αυτής της Ιστοσελίδας σε χώρες όπου αυτή ενδεχωμενως απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. H Επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να περιορίσει την παροχή των προϊόντων ή των υπηρεσιών της σε οποιοδήποτε πρόσωπο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία και/ή να περιορίσει τις ποσότητες ή οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες τις οποίες παρέχει.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το συνολo του περιεχόμενου αυτής της Ιστοσελίδας προστατεύεται από τις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας διατάξεις και είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της Επιχείρησης ή τρίτων. Τα περιεχόμενα δε αυτής της Ιστοσελίδας δεν μπορούν να αντιγραφούν, παρά μόνον για μη εμπορική προσωπική χρήση, με κάθε επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων της Επιχείρησης, και συνεπώς δεν μπορούν να αντιγραφούν περαιτέρω, να αναπαραχθούν ή να επαναδιανεμηθούν με διαφορετικό τρόπο. Με εξαίρεση των όσων ρητά ορίζονται τυχόν ανωτέρω, δεν μπορείτε να αντιγράψετε, εκθέσετε, κατεβάστε μέσω του διαδικτύου, διανείμετε, τροποποιήσετε, αναπαράγετε, αναδημοσιεύσετε ή αναμεταδώσετε το σύνολο ή μέρος οποιασδήποτε πληροφορίας, κειμένου ή εγγράφου αυτής της Ιστοσελίδας με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο ή σε αντίτυπα, ή να κάνετε κάποια εργασία που θα στηρίζεται σε φωτογραφίες, κείμενο ή έγγραφα της Ιστοσελίδας μας, δίχως τη συμφωνη γνωμη και ρητή έγγραφη συγκατάθεση της Επιχείρησης. Τίποτα από όσα περιέχονται σε αυτή την Ιστοσελίδα δεν θα θεωρηθεί ότι παραχωρεί οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα αναφορικά με οποιοδήποτε πνευματικό ή βιομηχανικό δικαίωμα ή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή σήμα ή λογότυπο της Επιχείρησης ή τρίτων.

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση των προιόντων μπορεί να γίνει και με το τρόπο της αντικακαβολής. Σε περιπτώσεις που ο πελάτης θέλει να εξοφλήσει την αγορά του προιόντος με την συναλλαγή της αντικαταβολής η επιπλέον χρέωση είναι 2.00 ευρώ.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Αν ο υπολογισμός του κόστους των μεταφορικών είναι ακριβής, η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή της από το κατάστημά μας . Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα ο υπολογισμός του μεταφορικών να μην είναι ακριβής.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γίνουν τα εξής :

- Αν τα έξοδα μεταφοράς υπολογισθούν λιγότερα, θα πρέπει να κάνετε εκ νέου ένα καλάθι παραγγελίας, προσθέτωντας ένα προϊόν από την κατηγορία ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ που θα σας υποδείξει το κατάστημά μας. Φυσικά με τη δική μας καθοδήγηση και βοήθεια.

- Αν τα έξοδα μεταφοράς υπολογισθούν περισσότερα, θα ολοκληρώσετε την πληρωμή σας και έπειτα θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρειας μας Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Ε- Banking!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΙΒΑΝ: GR74 0171 1960 0061 9616 5797 799

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΠΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

-------------------------------------------------------------

EUROBANK:

GR48 0260 2500 0000 1020 1570 914

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΠΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το καταστημα μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο doukasdrama@yahoo.gr Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 2521039727 -6937160805.fax 2521039727

Αποστολές και κόστος Μεταφορικών

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Η εταιρεία μας δεν προσδοκά κανένα κέρδος από το κόστος των μεταφορικών. Φροντίζει πάντοτε τα εμπορεύματα να ταξιδέψουν με ασφάλεια και με το χαμηλότερο δυνατο κόστος προς τελικό όφελος του πελάτη μας. Καλό θα είναι πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να υπαρχει τηλεφωνικη επαφη του πελατη με το καταστημα μας, για τον τελικο υπολογισμο του κοστους μεταφορας των προιοντων, ή μια επιβεβαιωση για τα προιοντα που ανηκουν στην κατηγορια δωρεαν μεταφορικων προς ολη την Ελλαδα(πολλα προιοντα μας ανεξαρτητως ποσου εχουν δωρεαν μεταφορικα προς ολη την Ελλαδα).

Μεταφορικά για προϊόντα ΕΩΣ και 20 Κιλά

Η αποστολή των προϊόντων έως 20 κιλά πραγματοποιείται με συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών courier ( ΕΛΤΑ PORTA PORTA, COMVOS EXPRESS)

Το κόστος αποστολής με ELTA COURIER διαμορφώνεται ως εξής :
- 0 έως 3 κιλά --> 4.60 ΕΥΡΩ
- 3,1 έως 7 κιλά --> 6.82 ΕΥΡΩ
- 7,1 έως 13 κιλά --> 13.02 ΕΥΡΩ
- 13,1 έως 20 κιλά --> 18.60 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΑ ΚΙΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ Ή ΒΑΣΕΙ ΒΑΡΟΥΣ Ή ΒΑΣΕΙ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.


Το κόστος αποστολής με Comvos Express διαμορφώνεται ως εξής :
-Αποστολές προς χερσαία Ελλάδα έως 10 κιλά  --> 4.96 €
-Αποστολές προς χερσαία Ελλάδα έως 20 κιλά --> 7.50 €
-Αποστολές προς νησιωτική Ελλάδα έως 10 κιλά --> 10.00€
-Αποστολές προς νησιωτική Ελλάδα έως 20 κιλά --> 12.50€

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΑ ΚΙΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ Ή ΒΑΣΕΙ ΒΑΡΟΥΣ Ή ΒΑΣΕΙ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

Μεταφορικά για προϊόντα παραπάνω από 20 Κιλά

Για προϊόντα που ξεπερνούν τα 20 κιλά το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή του τρόπου αποστολής ( courier ή μεταφορική) από τον πελάτη!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών( ΕΛΤΑ PORTA PORTA-COMVOS EXPRESS), από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ και διαμορφώνονται αναλόγως για τις παραδόσεις εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας ταχυμεταφορών. Εν γένει η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει εντός της επόμενης εργάσιμης από την παραλαβή της αποστολής για τις περιοχές του δικτύου της.

Oι υπόλοιπες κατηγορίες δεμάτων αποστελονται με μεταφορικη εταιρεια.

Αν η παραγγελία γίνει από τελικό καταναλωτή, μετά την παράδοσή του στον παραγγέλλοντα, τον κίνδυνο για την τυχαία καταστροφή, απώλεια ή χειροτέρευσή του, την φέρει ο παραγγέλλων. Στις εταιρείες η αποστολή γίνεται χωρίς ασφάλιση του εμπορεύματος, με ευθύνη του παραλήπτη.

Διαδικασία επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του δελτιου αποστολης(τιμολογιο-αποδειξη). Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αν το προιον ήταν ελαττωματικό κατά την παραλαβή, ή δεν ευθύνεστε εσείς για την λάθος αποστολή, δεν επιβαρύνεσθε κανένα κόστος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβανετε και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.) στο μέτρο του δυνατού φυσικά (υπάρχουν περιπτώσεις που πρεπει να αποσυσκευαστεί για να ελεγχθει αν όντως υπάρχει ελάττωμα συνεπως σε αυτην την περιπτωση μπορείτε να το επιστρέψετε αποσυσκευασμένο).

Η επιστροφή πρέπει να γίνει με χρεωσή μας στον κωδικό μας με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στον κωδικο μας 66429 (Μπαχαροπούλου Γεωργία , 19ης Μαιου 139, τκ 66100, Δραμα,τηλ 2521039727) το τηλεφωνο για να τους ειδοποιησετε ειναι 8001183000 ή μπορείτε να το στείλετε απο το τοπικό ταχυδρομειο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ COURIER. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΜΕΓΕΘΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ COURRIER ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ. H ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ (Πχ απο λάθος αποστολή προιόντος, ελατωμματικό προιόν κτλ).

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να διστάσετε στα παρακάτω τηλεφωνα:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2521039727-6937160805 doukasdrama@yahoo.gr

Διαθεσιμότητα Προϊόντων και επεξήγηση των λεκττικών

1. “Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες”

Το λεκτικό «Άμεση παραλαβή» αφορά στα καταστήματα με φυσική παρουσία, τα οποία διαθέτουν το προϊόν στο κατάστημα και ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να τα επισκεφτεί για να το παραλάβει «άμεσα». Μάλιστα, ο καταναλωτής μπορεί να εντοπίσει το πλησιέστερο σε αυτόν κατάστημα, με τη χρήση του συστήματος εντοπισμού καταστήματος με βάση τον Τ.Κ. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει την αποστολή κάποιου προϊόντος σε απόθεμα, το κατάστημα οφείλει να παραδώσει το προϊόν σε 1-3 ημέρες.

2. "Παραλαβή ή Παράδοση, σε 1-3 ημέρες"

Aφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά υπάρχουν στην αποθήκη ή σε κάποιον προμηθευτή και παραδίδονται ή παραλαμβάνονται σε 1 έως 3 ημέρες.

3. “Παραλαβή ή Παράδοση, σε 4-10 ημέρες”

Αφορά σε προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά για παράδειγμα δείχνουν να είναι διαθέσιμα στον προμηθευτή και μπορούν να παραδοθούν σε 4 έως 10 ημέρες.

4. “Κατόπιν Παραγγελίας, Παράδοση έως 30 ημέρες”

Αφορά σε προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν σε απόθεμα στο κατάστημα και παραδίδονται ή παραλαμβάνονται μόνο κατόπιν παραγγελίας εντός 30 ημερών.

Σήματα

Όλα τα σήματα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα της Επιχείρησης, οι ονομασίες προϊόντων, ανεξαρτήτως του εάν εμφανίζονται με κοινά γράμματα ή σύμβολα ή απεικονίσεις, αποτελούν σήματα της Επιχείρησης ή τρίτων, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Η χρήση και/ή παραποίηση των σημάτων αυτών απαγορεύεται ρητά και αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας περί Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, περί Σημάτων, περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού κλπ. Σας ενημερώνουμε ότι η Επιχείρηση μου προτίθεται να προστατεύσει ενεργά και δυναμικά το σύνολο των πνευματικών της δικαιωμάτων.

Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων

Η Επιχείρησης μου σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της Ιστοσελίδας της. Παρακαλούμε να συμβουλευθείτε την Πολιτική Ιδιωτικότητας που θα βρείτε στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας, η οποία επεξηγεί, μεταξύ άλλων, τον σκοπό χρήσης των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται και παραθέτει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των χρηστών της Ιστοσελίδας.

Μη Εμπιστευτικές Πληροφορίες

Με την εξαίρεση οποιωνδήποτε εφαρμοστέων όρων και προϋποθέσεων που εκτίθενται στην Πολιτική Ιδιωτικότητας, οποιαδήποτε επικοινωνία ή άλλο υλικό που τυχόν μας στέλνετε μέσω διαδικτύου ή απευθύνετε προς την Ιστοσελίδα της Επιχείρησης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) ή με άλλο τρόπο, όπως ερωτήματα, σχόλια, προτάσεις και τα συναφή, η Επιχείρησης μου θα τα εκλάβει και θα τα μεταχειριστεί ως μη εμπιστευτικά, ενώ δεν θα έχει καμία δέσμευση ως προς τις πληροφορίες αυτές. Η Εταιρεία μας είναι ελεύθερη να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιδέα, σύλληψη, τεχνογνωσία ή τεχνική που περιέχεται σε αυτού του είδους την επικοινωνία για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της προώθησης των προϊόντων που προσφέρει μέσω διαδικτύου.

Ιστοσελίδες και Σύνδεσμοι Τρίτων Μερών

Αυτή η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους ή αναφορές σε άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτους, ο έλεγχος των οποίων δεν ανήκει στη Επιχείρησης μου. Ομοίως, πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μου μπορεί να επιτευχθεί και μέσω συνδέσμων που θα βρείτε στις ιστοσελίδες τρίτων, οι οποίοι βρίσκονται πέραν του ελέγχου της Επιχείρησης μου. Η Επιχείρησης μου δεν εγγυάται ούτε δίδει οποιαδήποτε υπόσχεση για την ακρίβεια, την ενημερότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτές τις ιστοσελίδες και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια ήθελε τυχόν προκληθεί από το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές. Οποιαδήποτε παραπομπή σε ιστοσελίδα τρίτου μέσω συνδέσμου που βρίσκεται στην Ιστοσελίδα της Επιχείρησης μου, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η Επιχείρησης μου εγκρίνει ή συστήνει ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο ή τις ιστοσελίδες των τρίτων.

Αποκλεισμός Ευθύνης

Η Επιχείρηση θα καταβάλλει πασης φυσεως εφικτη δυνατη προσπάθεια, ώστε να περιλαμβάνονται στην Ιστοσελίδα της όσο το δυνατό πιο αξιόπιστες και ακριβης πληροφορίες, ωστόσο, δεν δίνει οποιαδηποτε υποσχεση και κανενός είδους εγγύηση αναφορικά με την ανά πάσα στιγμή ενημερωτητα ακρίβεια, ή πληρότητα της Ιστοσελίδας της. Ο χρήστης αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο που πιθανό να προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας. Η Επιχείρηση δεν δίνει οποιαδήποτε εγγύηση, ειτε ρητη,ειτε σιωπηρη, ούτε υπόσχεται την καταλληλότητα των αντικειμένων της εμπορίας της για συγκεκριμένο σκοπό. Επιπλέον, η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ορισμένων εκ των αναρτημένων στην Ιστοσελίδα της προϊόντων. Ούτε η Επιχείρηση αλλά ούτε και οποιοδήποτε μέρος που συμμετείχε στη δημιουργία, στο σχεδιασμό ή στην διάθεση αυτής της Ιστοσελίδας, θα ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία του χρήστη, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά κάθε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης, ή άλλης ζημίας, που θα προκύψει τυχόν από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας, ή για ζημία που προκλήθηκε από έστω και ελαφρά αμέλεια οποιουδήποτε υπαλλήλου ή προστηθέντος της ή από οποιοδήποτε σφάλμα ή παράλειψη στο περιεχόμενό της, εκτός εάν αποδειχθεί ότι η παράλειψη οφείλεται σε δόλο της ίδιας της διοίκησης της Επιχείρησης με πρόθεση την πρόκληση βλάβης σε συγκεκριμένο χρήστη. Ο αποκλεισμός της ευθύνης περιλαμβάνει και την πρόκληση οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.

Αποζημίωση

Ο χρήστης συμφωνεί να αποζημιώσει, να υπερασπιστεί και να τηρήσει αλώβητη την Επιχείρηση, τους υπαλλήλους της, τα διευθυντικά της στελέχη, τους αντιπροσώπους της, τους προμηθευτές της, καθώς και τρίτους συνεργάτες της από κάθε απώλεια, έξοδο, ζημία και κόστος, συμπεριλαμβανομένης και της εύλογης αμοιβής των Νομικών της Συμβούλων, που θα προκύψουν από τυχόν παραβίαση των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης της Ιστοσελίδας από το χρήστη.

Περιγραφή Προϊόντων

Η Επιχείρηση μου προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβής και λεπτομερής η περιγραφή των ουσιωδών χαρακτηριστικών των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση μέσω της Ιστοσελίδας της. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν σας καλύπτει η αναγραφόμενη περιγραφή ενός προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από την εμφάνισή της στην Ιστοσελίδα της Επιχείρησης.

Τιμολόγηση Προϊόντων

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην Ιστοσελίδα της Επιχείρησης είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.23%. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα συσκευασίας (εφόσον αυτά υφίστανται), ενώ τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη από την διεύθυνση αποστολής που θα αναγράφεται στο κάθε προϊόν ξεχωριστά, δωρεάν παραλαβή από την έδρα ή από το χώρο αποθήκευσης της κάθε εταιρείας. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις ήδη αποσταλθείσες παραγγελίες, οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές από την Επιχείρηση. Η Επιχείρηση σας παρέχει τη δυνατότητα, κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να επιλέξετε τον τύπο του παραστατικού το οποίο επιθυμείτε να εκδοθεί, απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο της Ιστοσελίδας. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την Επιχείρηση. Σημειώνεται ότι η Επιχείρηση δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

Ανήλικοι

Απαγορεύεται η χρήση της Ιστοσελίδας από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή δεν έχουν από το νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα.

Γενικά περί Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης

Εάν κάποιος από τους ανωτέρω Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης κριθεί μη νόμιμος, άκυρος ή μη εκτελεστός, ο συγκεκριμένος όρος θα θεωρείται σα να μην έχει γραφεί, δίχως όμως να επηρεάζεται η εκτελεστότητα και εγκυρότητα των υπόλοιπων όρων. Η Επιχείρηση δύναται οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει οποιονδήποτε ή το σύνολο των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσεως που περιλαμβάνονται στο παρόν και οι χρήστες θα θεωρείται ότι έχουν ειδοποιηθεί και ότι δεσμεύονται από τις αλλαγές από τη στιγμή που αυτές θα εμφανισθούν στην Ιστοσελίδα της Επιχείρησης. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διαγράψει υλικό της Ιστοσελίδας οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι εν λόγω Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης καθώς και η χρήση αυτής της Ιστοσελίδας θα διέπονται από τους νόμους της Ελλάδος. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά που σχετίζεται με την παρούσα Ιστοσελίδα είναι τα Δικαστήρια της Δραμας.

Κεντρικο καταστημα

Η έδρα της Επιχείρησης μου βρίσκεται στην πόλη της Δράμας,στο κέντρο ,επί της 19ης Μαΐου 139

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος