ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΣΟΜΠΕΣ PELLET FL-001

ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΣΟΜΠΕΣ PELLET FL-001
Κωδικός Προϊόντος: 860666
Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή/Παράδοση 1-3 ημ. Περισσότερες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, διαβάστε στις πληροφορίες ή κάντε κλικ.
Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή εάν επιθυμείτε τηλεφωνική παραγγελία, καλέστε στο 25210 39727 ή 25210 31425
200,00€
Ποσότητα: Αγορα

ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΣΟΜΠΕΣ PELLETS
προτείνουμε την λύση του ειδικού Φίλτρου Καυσαερίων κατασκευασμένο ειδικά για συσκευές καύσης pellets, όπως Αερόθερμες Σόμπες pellets και Σόμπες Λέβητες Πελλετ! To ειδικό Φίλτρο Καυσαερίων περιέχει νερό το οποίο λειτουργεί ως φίλτρο, κατακρατώντας την στάχτη και τα σωματίδια που βγαίνουν από την καπνοδόχο της Σόμπας Pellets σας.

Το Φίλτρο Καυσαερίων μπορεί να τοποθετηθεί σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες και μεζονέτες στις οποίες λόγω αδυναμία τοποθέτησης κανονικής καπνοδόχου, δημιουργούνται προβλήματα όπως μαύρισμα του τοίχου ή του μπαλκονιού από μικροσωματίδια και στάχτη ή ενόχληση των γειτόνων και των τριγύρω διαμερισμάτων.

Το Φίλτρο Καυσαερίων στερεώνεται επάνω στον τοίχο, στην εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού, περίπου 25 – 30 εκατοστά πιο ψηλά από την κορυφή της Σόμπας. Συνδέεται με την Σόμπα Pellets σας με ένα μικρό μήκος μπουριών, το γεμίζετε με νερό μέχρι το σημείο που σας δείχνει ο δείκτης στάθμης και το Φίλτρο Καυσαερίων κατακρατεί μέχρι και 70 % της στάχτης και του καπνού που θα έβγαινε από την καμινάδα της συσκευής σας.
ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
.
Διαστάσεις: 30cm Πλάτος, 25cm Βάθος, 60cm Υψος

Doukas Drama
Loading...
Loading...