Κατηγορίες

Επιστροφές προϊόντων

Διαδικασία επιστροφής

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του δελτιου αποστολης(τιμολογιο-αποδειξη). Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.  Αν το προιον ήταν ελαττωματικό κατά την παραλαβή, ή δεν ευθύνεστε εσείς για την λάθος αποστολή, δεν επιβαρύνεσθε κανένα κόστος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβανετε και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.) στο μέτρο του δυνατού φυσικά (υπάρχουν περιπτώσεις που πρεπει να αποσυσκευαστεί για να ελεγχθει αν όντως υπάρχει ελάττωμα συνεπως σε αυτην την περιπτωση μπορείτε να το επιστρέψετε  αποσυσκευασμένο)

Η επιστροφή πρέπει να γίνει με χρεωσή μας στον κωδικό μας με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στον κωδικο μας 66429 (Σταμπουλης Θεοδωρος , 19ης Μαιου 139, τκ 66100, Δραμα,τηλ 2521039727) το τηλεφωνο για να τους ειδοποιησετε ειναι 8001183000 ή μπορείτε να το στείλετε απο το τοπικό ταχυδρομειο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ COURRIER. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΜΕΓΕΘΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ COURRIER ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ. H ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ (Πχ απο λάθος αποστολή προιόντος, ελατωμματικό προιόν κτλ)

 

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να διστάσετε στα παρακάτω τηλεφωνα:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2521039727-6937160805  doukasdrama@yahoo.gr